Vacature Coördinator Welzijn

Coördinator Welzijn in Oegstgeest

Werken bij Domus Magnus

Kom bij ons werken!


Coördinator Welzijn - Oegstgeest

Ben jij een echte teamplayer die creatief, enthousiast en ondernemend is? Ligt jouw hart in de zorg en heb je oog voor wat échte aandacht is en staat welzijn hoog bij je in het vaandel. Heb je bovendien ervaring met en plezier in het werken met mensen met een vorm van dementie? Dan is de functie van coördinator welzijn jou wellicht op het lijf geschreven!

 • Plaats: Oegstgeest
 • Locatie: 2 locaties; Villa Oranjepark en het Witte Huis
 • Doelgroep: 40 bewoners - psychogeriatrie en somatiek
 • Aantal uren: 24 uur per week
 • Salaris: FWG 45

Waar kom je te werken als Coördinator Welzijn - Oegstgeest?

Domus Valuas is kiezen voor het beste. We staan niet voor niets in de Top 10 van beste verpleeghuizen.
Domus Valuas is een toonaangevende particuliere ouderenorganisatie met een hart voor de zorg. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige en liefdevolle zorg, met een persoonlijke benadering en aandacht voor de individuele behoeften van onze bewoners. We streven ernaar om een warme, huiselijke omgeving te creëren waar onze bewoners zich veilig, geborgen en gelukkig voelen. Als onderdeel van ons team heb je de kans om een positieve impact te hebben op het leven van onze bewoners en hun families.

Je komt te werken voor 2 locaties: Villa Oranjepark en Het Witte Huis:

Villa Oranjepark
De kleinschalige zorgvilla Villa Oranjepark is onlangs geheel gerenoveerd. Na 1 jaar gesloten te zijn geweest heeft de villa in september 2023 zijn deuren weer geopend. Het is een prachtige zorgvilla waar ruimte is voor 15 bewoners. (Doegroep PG en Somatiek) In dit kleine hechte team krijg je alle ruimte om je functie dynamisch te maken. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkeling. Het team is behulpzaam, nieuwsgierig en neemt een flinke dosis ervaring mee. Zoek je een fijne huiselijke sfeer? Dan ga je dat hier zeker vinden zowel met collega's als bewoners.
Het het Witte Huis
Het Witte Huis is een stijlvolle zorgvilla waar plek is voor 25 bewoners. (Doegroep PG en Somatiek) Het vaste team van het witte huis staat dicht bij de bewoner. Ze staan dag en nacht klaar om invulling te geven aan het woongenot en geven de zorg die nodig is met aandacht, geduld en liefde. Overdag werk je samen met zorg collega's, gastvrouwen, huishouding koks en activiteitenbegeleiders. Het is een vast team dat veel voor elkaar over heeft. Samen maak je van een gewone dag een bijzondere dag. Zoek je een fijne huiselijke sfeer? Dan ga je dat hier zeker vinden zowel met collega's als bewoners.

Wat ga je doen als Coördinator Welzijn - Oegstgeest?

Onze locaties in Oegstgeest kennen een begeleidingsgroep, waar bewoners die, als gevolg van een cognitieve beperking, niet of niet goed in staat zijn hun eigen dag te structureren de gehele dag verblijven. Voor deze groep is er een dagprogramma waarin structuur en begeleiding wordt geboden in de vorm van zowel individuele aandacht en activiteiten als groepsactiviteiten. Daarnaast worden en dagelijks groepsactiviteiten georganiseerd voor de overige bewoners. Wekelijks is er op vrijdag een concert.

Als coördinator welzijn ben je ondernemend en nieuwsgierig in je manier van leidinggeven aan je team en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het activiteitenaanbod. Je draagt bij aan het welbevinden en een zinvolle dag van bewoners door het organiseren van passende en aansprekende activiteiten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de bewoner. Daarnaast stuur je de vrijwilligers aan.

 • Het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van het beleid op gebied van welzijn en activiteiten;
 • Het aansturen van het team welzijn, onder meer het maken van het rooster, de verzuimbegeleiding en het voeren van jaargesprekken.
 • Het laten aansluiten van het aanbod van individuele en groepsactiviteiten op de interesse, wensen en behoeften van onze bewoners;
 • Het bijhouden van het welzijnsbudget en het zorg dragen voor een afwisselend programma binnen de begroting;
 • Organiseren en bewaken van de kwaliteit van welzijn op de locatie;
 • Het, samen met de andere coördinatoren en de locatiemanager, initiëren van ontwikkelingen binnen de locatie, het bedenken en implementeren van verbetervoorstellen op het gebied van welzijn en werkmethoden en het bewaken van de kosten;
 • Het maken van het maandelijkse nieuws- en activiteitenmagazine van beide locaties;

Met een hart voor het vak en kennis over het ziektebeeld dementie weet jij als geen ander welke wensen en behoeften onze bewoners hebben en weet je je team te inspireren en motiveren. Hierin maak jij het verschil.
WERKTIJDEN
Je werkt 24 uur per week mee in het team. In principe ben je alle dagen van de week inzetbaar, zowel overdag als in de avond (tot 20.00 uur). Als volwaardig teamlid verwachten we tevens van jou dat jij je als professional ook blijft ontwikkelen, want je bent nooit uitgeleerd.

Wat vragen we van een Coördinator Welzijn - Oegstgeest?

 • Je hebt minimaal een MBO/ HBO-diploma op het gebied van welzijn;
 • Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring;
 • Je hebt een sterke affiniteit met de ouderenzorg en ervaring in het begeleiden van mensen met een vorm van dementie;
 • Je bent creatief, kunt overstijgend denken en je bent flexibel;
 • Je hebt inlevingsvermogen en bent betrokken bij bewoners en medewerkers;
 • Je kunt anderen motiveren en durft ook lastige gesprekken te voeren;
 • Je bent zelfstandig, neemt initiatief en denkt in oplossingen.

Ons aanbod:

 • Ruimte om écht bezig te zijn met je vak en de bewoners de tijd en aandacht te geven die ze verdienen;
 • Twee prachtige werklocaties in Oegstgeest;
 • Een opleidingsbudget om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkomgeving waarin je gewaardeerd wordt en jezelf kunt zijn;
 • Bonus voor het aandragen van nieuwe collega's;
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding (€0,17 per kilometer zonder maximumgrens);
 • Hoge kortingen op elektronica (bijv: iPhone, iWatch, Tablet), een fitnessabonnement of fietsen;
 • Voordelige kortingen zoals de collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • Vitale medewerkers zijn een speerpunt van de organisatie, Domus Valuas biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan Smart Health;
 • En natuurlijk arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT; Op basis van opleiding en ervaring word je ingeschaald in salarisschaal 45 met met een salaris van €2.620,33 tot €3.754,41 bruto per maand op basis van 36 uur).

Interesse in een baan als Coördinator Welzijn - Oegstgeest?

Laat het ons weten! Neem gerust contact op met het recruitmentteam via of stuur een mailtje naar:
Wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de vacature. Dus reageer snel!
Het Recruitment team van Domus Valuas werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Dit zijn de stappen van het sollicitatieproces
Solliciteren en intakegesprek.
Na het opsturen van je cv en motivatie, kijken wij of er een match is. Zijn we enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een intakegesprek.
Kennismaken op locatie . Zit voor ons beiden het gevoel goed? Dan nodigen we je uit op onze locatie om kennis te maken en de sfeer te ervaren.
Dagje meelopen / vervolggesprek collega's
Aan de slag!

Solliciteren bij Domus Magnus: zo werkt het.

Stap 1

Mogelijkheid tot meelopen/sfeerproevenFunctie:coördinator welzijn
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2620 – 3754
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Domus Magnus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Coördinator Welzijn Domus Magnus 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures