Vacature Gastouders

Gastouders in Voorhout

Door het enorme aantal aanvragen en oplopende wachtlijsten zijn wij dringend op zoek naar gastouders.

Bij Kroostopvang staan proberen, leren en doen centraal. Wij zijn van mening dat jij als gastouder enorm veel kan bijdragen aan de ontwikkeling van talenten en kwaliteiten van kinderen doordat je elk moment van de dag, elke activiteit, groot of klein, kan aangrijpen als leermoment.
Ontwikkeling van talenten van de kinderen die je opvangt, en ontwikkeling van jouw eigen talenten. Jij staat als gastouder open voor andere inzichten en je weet waar jij je werkplezier en enthousiasme uit put.
Je moet als gastouder natuurlijk ook gewoon beschikken over een diploma om te mogen werken in de kinderopvang, over EHBO aan Kinderen, een actuele VOG, geldig ID. Daarnaast beschik je over kwaliteiten zoals verantwoordelijk, zorgzaam, gestructureerd en georganiseerd, enthousiasmerend, speels en belangstellend. En bovenal heb jij een ♥ voor kinderen.

Voor gastouders

Werken met passie

Functie eisen

Kroostopvang

♥ Kleinschalig en persoonlijk
♥ Professioneel en betrouwbaar
♥ De beste gastouders
♥ Vaste contactpersonen
♥ Hart voor kinderen én gastoudersFunctie:gastouder
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gastouderbureau Kroostopvang B.V.;Kroostopvang;Gastouderbureau Kroostopvang West via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Gastouders Gastouderbureau Kroostopvang B.V.;Kroostopvang;Gastouderbureau Kroostopvang West 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures