Vacature Vrijwilliger Communicatie

Vrijwilliger Communicatie in Noordwijk Zh

Taakomschrijving

De functie van vrijwilliger communicatie is een super leuke en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig onder begeleiding van een communicatieadviseur. Je onderhoudt de website van a tot z: denk aan het actualiseren, verzorgen content, schrijven en plaatsen nieuwsberichten Je zorgt voor content creatie in tekst en beeld; zoeken, vinden en produceren van doelgroepgerichte relevante content en nieuwsitems Je monitort, onderhoudt en creëert social media activiteiten waarbij je creatief weet in te spelen op trends en actualiteiten Je schrijft teksten en voert de redactie van zowel de website als social media Je doet actief aan engagement: delen, liken, reageren en op termijn fb-advertising Beeldredactie: vinden geschikt en te gebruiken beeld, evt. beeldcreatie & -bewerking Je verzorgt de perscommunicatie.

Meerwaarde vrijwillige inzet

Leuk voor je ervaring en draagt bij aan je ontwikkeling op communicatiegebied. Ook ontmoet je allerlei mensen waar je veel van kan leren.

Benodigde kennis & vaardigheden

Je bent een creatieve en enthousiaste communicatieduizendpoot die graag extra ervaring op wil doen óf een bijna of net afgestudeerde HBO/WO student communicatie hebt een vlotte pen werkt met plezier in de volle breedte van het communicatievak weet van aanpakken en kunt zelfstandig werken ziet en grijpt kansen op het gebied van communicatie bent helemaal thuis in online (marketing)communicatie; sociale media hebben voor jou geen geheimen volgt de ontwikkelingen en actualiteit op het gebied van dementie op de voet bent minimaal 6 maanden 1 a 2 uur per week beschikbaar kent de omgeving en bent woonachtig in de nabije omgeving van Noordwijk, Noordwijkerhout of De Zilk.

Voorwaarden

Enthousiast? Stuur dan vóór 1 december a.s. je CV en motivatie naar , adviseur vrijwillige inzet, via . Meer weten over de functie? Neem dan contact op met Susan Moeke, communicatiespecialist, via of . We zien uit naar je reactie.

Tijdsinvestering

Ongeveer 1 a 2 uur per week
Wassenaarsestraat 5
2201 RD NoordwijkFunctie:vrijwilliger communicatie
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Vrijwilliger Communicatie Stichting Welzijn Noordwijk 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures