Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Sassenheim

Logistiek Medewerker (oproepbasis)

Locatie

Sassenheim

Vereisten

Goede scholing en hands-on mentaliteit


Ben je een avond- of nachtdier en hou je van aanpakken? Ben je nauwkeurig en vind je het leuk om op oproepbasis vrachtwagens te laden en lossen? In ons distributiecentrum vind je die uitdaging.

Functieomschrijving

Wat houdt de baan in? Je lost de vrachtwagens met een elektrische pallettruck, scant de goederen en zet ze op locatie in het distributiecentrum. Na dit proces worden de voertuigen geladen en zorg jij ervoor dat de vracht op een professionele manier en op de juiste volgorde geladen wordt. Als jij de vrachtwagen geladen hebt, vertrouwen wij erop dat onze chauffeurs met een gerust gevoel de weg op kunnen. De werktijden zijn van 17:00 tot 2:00 uur en/of van 23:00 tot 8:00 uur.

Geen ervaring als DC medewerker? Geen probleem!

Ben jij onbekend met het werk? Dan helpen wij je graag om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Een van onze DC collega's begeleidt je om het proces goed uit te leggen en leert je veilig te manoeuvreren met de EPT in de hal. Uiteraard loop je een dag mee met een ervaren Wesseling DC medewerker om een echte werkdag te ervaren.

Ben jij onze nieuwe collega?

Enthousiast geworden van de vacature en ben jij wellicht onze nieuwe collega? Een DC medewerker bij Wesseling met standplaats Sassenheim moet in ieder geval:

  • De Nederlandse taal kunnen beheersen
  • Goed gehumeurd zijn
  • Een beetje spierballen hebben om te kunnen tillen

Stuur je CV & motivatie

Groeien binnen Wesseling is inmiddels gemeengoed geworden. Zo is collega Wietse nu zich aan het voorbereiden voor een overstap van DC medewerker naar vrachtwagenchauffeur.

Je toekomst bij Wesseling

Als werkgever bieden wij je onder andere:

Heb je vragen?

Neem contact op met personeelszaken via
, stuur ons een whatsapp of bel ons opFunctie:logistiek medewerker
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wesseling Transport via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Logistiek Medewerker Wesseling Transport 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures