Vacature Logistiek Teamleider

Logistiek Teamleider in Noordwijkerhout

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Teamleider! In deze functie geef je operationeel leiding aan onze logistieke collega's: je brieft het team, weet wat er moet gebeuren en je vindt het super belangrijk om samen de schouders eronder te zetten. Je werkt daarom zelf ook regelmatig mee in ons magazijn en wat super leuk is aan deze functie, is dat je intensief contact houdt met allerlei collega's van verschillende afdelingen bij JPG. Ga jij de uitdaging aan om onze logistieke processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen?!

W at ga je precies doen?

In de rol van Logistiek Teamleider ga je aan de slag met de aansturing van het team. Concreet betekent dat dat je aan het einde van je werkweek een duidelijk overzicht hebt van wat jullie de volgende week te wachten staat en neem je dit tijdens de weekstart door met je teamleden. Denk hierbij aan ontvangst van goederen, het gereedmaken van leveringen, periodieke inventarisaties, etc. Natuurlijk houd je gedurende de week de voortgang bij en heb je niet alleen oog voor deadlines, maar ook voor de individuen binnen je team. Ook ga je aan de slag met de gesprekscyclus bij JPG en heb je onder andere elke vier weken een 1 op 1 met je (individuele) teamleden.

Omdat jij degene bent die het logistieke werk bij JPG coördineert, heb je een verantwoordelijke functie en ben je continu in contact met bijvoorbeeld onze buitendienstplanner, je collega's van kantoor, onze productiemanager, etc. Natuurlijk krijg je binnen deze functie de kans om verbeteringen door te voeren. 'Samen de schouders eronder' is jouw motto en daarom werk je zelf ook regelmatig mee in ons magazijn. Verder zorg je dat de voorraad kloppend is en signaleer je tijdig pieken en dalen in het werk, waarop je anticipeert met de inzet van je (externe) personeel.

Wat zo leuk is aan werken in de logistiek bij JPG, is dat ons magazijn zeker geen doorsnee magazijn is! Ons magazijn kent geen opslag van duizenden dezelfde items, maar is onder andere gevuld met de mooiste en uiteenlopende maatwerkmeubels voor onze klanten!

Waar kun je op rekenen?

 • Een salaris tussen de € 3.500 en € 4.250 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van hoeveel ervaring je met je meebrengt.

 • Een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om deze hierna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Een reiskostenvergoeding.

 • Een vergoeding voor je sportabonnement van maximaal € 17,50 per maand en een fietsplan, omdat we beweging belangrijk vinden.

 • Onbeperkte toegang tot een digitaal platform waarin je allerlei artikelen kunt lezen op het gebied van mentaal welzijn en 1 op 1 gesprekken kunt boeken met gecertificeerde psychologen. Mentale fitheid is voor ons net zo belangrijk als fysieke fitheid!

 • De mogelijkheid om in totaal bijna zes weken per jaar vakantie te hebben.

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget, zodat je je kunt blijven ontwikkelen binnen je werk.

Verder kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus organiseren we diverse uitjes door het jaar heen. Zo hebben we een jaarlijks winteruitje, zomeruitje, kerstuitje en zorgen we tussentijds voor leuke attenties en andere activiteiten.

Wat breng je mee?

We zoeken een collega die aantoonbare ervaring heeft met het aansturen van een team, zowel op werkinhoudelijk vlak als de zachte kant hiervan (people management). Je weet je communicatiestijl aan te passen aan alle lagen van de organisatie en vindt het uitdaging om processen te verbeteren. Verder:

 • Beschik je over Hbo-werk- en denkniveau.

 • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Fungeer je als een voorbeeldfunctie als het gaat om veiligheid en gezondheid en draag je onze kernwaarden (zie verder) uit tijdens je werk.

 • Kun je goed overweg met digitale systemen (denk aan Microsoft Office) en heb je ons Warehouse Management Systeem je snel eigen gemaakt.

Als je over logistieke ervaring beschikt, is dat voor ons een pré, maar we zijn ook zeker bereid om je on the job kennis te laten maken met het logistieke vak.

Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

 • Coördineren van de logistieke werkzaamheden, bijstellen en toezicht houden op deadlines (40%)

 • Afstemmen met collega's van andere afdelingen (15%)

 • 1 op 1's houden met je teamleden (5%)

 • Zorgdragen voor een kloppend WMS en kloppende voorraadlijsten (10%)

 • Je collega's helpen bij de uitvoering van het werk en de en naleving van voorschriften en werkprocessen (20%)

 • Zorgdragen voor een nette en veilige werkomgeving (10%)

JPG produceert en installeert met veel passie, kennis en ervaring meubelmaatwerk en interieurprojecten van hoge kwaliteit binnen de retailbranche en de residentiële markt. We werken bij JPG met 55 collega's, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar kent. We gaan op een informele manier met elkaar om en daarom ondernemen we graag elke paar maanden iets gezelligs met elkaar.

We mogen bij JPG werken voor premiummerken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. Kwaliteit is één van de kernwaarden bij JPG, samen met vertrouwen , flexibiliteit en duurzaamheid . Werken bij JPG betekent werken op basis van deze vier kernwaarden, maar je mag er ook op vertrouwen dat wij als werkgever onder andere onze keuzes, arbeidsvoorwaarden en omgangsnormen inrichten aan de hand hiervan!

Herken jij jezelf?
Dan komen we heel graag in contact! We ontvangen graag een motivatie en CV. Deze kun je versturen naar , HR Officer bij JPG Hulsebosch, via . Natuurlijk mag je ook contact opnemen in het geval van vragen of kunnen we je motivatie en cv telefonisch even doornemen! Bel of app hiervoor naar .Functie:teamleider logistiek
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4250
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JPG Hulsebosch via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Logistiek Teamleider JPG Hulsebosch 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures