Vacature Leerkrachtondersteuner Kunst

Leerkrachtondersteuner Kunst in Oegstgeest

Waar ben je naar op zoek?

  • Leerkrachtondersteuner kunst (0,6 fte)

Wil jij werken op een fijne VSO-school waar we oog hebben voor elkaar en waar we veel belang hechten aan persoonlijke groei voor leerlingen en collega's? Ben je een enthousiaste leerkrachtondersteuner met een kunstzinnige inslag en zoek jij een functie waarin je ook je pedagogische vaardigheden kwijt kunt? Dan hebben wij voor jou een mooie baan in een professioneel en lerend team, waarbij samenwerking, openheid en autonomie belangrijke uitgangspunten zijn.

Leo Kannerschool VSO

vmbo-basis en kader leerroute en praktijkgerichte leerroute | Oegstgeest

Jouw nieuwe werkplek

De Leo Kannerschool VSO biedt voortgezet speciaal onderwijs aan in Oegstgeest en is gespecialiseerd in autisme. Leerlingen komen vanuit een grote regio naar ons toe vanwege ons specifieke aanbod. Leerlingen kunnen hier verschillende leerroutes volgen: praktijkgericht, vmbo-basiskader en MBO Entree.

Wij bieden onderwijs met een duidelijke structuur en kaders. Daarbinnen heeft de leerling de ruimte om zijn kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken en zijn competenties te ontwikkelen. Daarbij hanteren wij de

Wat ga je doen?

Als leerkrachtondersteuner kunst lever je een bijdrage aan de voorbereiding en uitvoering van de dagelijkse onderwijsactiviteiten en lesdoelen binnen onze lessen kunst. Je bereidt samen met de kunstdocent de dagelijkse onderwijsactiviteiten en lesdoelen voor, rekening houdend met de leerdoelen voor die periode.
Je voert lesondersteunende- en leerlingbegeleidende taken uit onder de verantwoordelijkheid van de docent.
Tot slot lever je een praktische bijdrage aan de organisatie, zoals het onderhouden van contacten met collega's, het leveren van een bijdrage aan de administratie van leerlingprestaties, het helpen bij schoolevenementen, voorlichtingsavonden et cetera.


Hier zijn we trots op

- Bij ons kun je écht iets betekenen voor leerlingen met autisme
- Samenwerken en voor elkaar klaarstaan is bij ons een tweede natuur
- Er is veel ruimte voor autonomie
- Arbeidsvreugde staat bij ons hoog in het vaandel

Wat bieden wij?

Grow outside the box

Innovatief vermogen en creativiteit worden gewaardeerd. Dit draagt bij aan onze droom dat al onze leerlingen met een groot gevoel van zelfwaardering, plezier, acceptatie en zelfvertrouwen hun schooltijd beleven en dit meenemen hun toekomst in.

Ontwikkeling

Elke dag helpen wij de leerling op weg naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Samenwerken vinden we belangrijk en we weten de ontwikkeling van onszelf en de ander te stimuleren.


Wat breng je mee?

  • MBO werk- en denkniveau met aanvullende opleidingen op onderwijskundig en pedagogisch gebied of je bent bereid dit te behalen.
  • Een professional met hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben.

Word jij enthousiast van deze vacature?


De gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 november 2023.


Solliciteer voor Leerkrachtondersteuner kunst (0,6 fte)

Leo Kannerschool VSO | vmbo-basis en kader leerroute en praktijkgerichte leerroute | OegstgeestFunctie:leerkrachtondersteuner kunst
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leo Kanner Onderwijsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Leerkrachtondersteuner Kunst Leo Kanner Onderwijsgroep 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures