Vacature Contentmanager

Contentmanager in Leiden

32-40 uur | €2.500 - €4.000 | Loondienst | Leiden
Contentmanager bij Crossphase betekent dat je een tijdelijk maar volwaardig lid bent van het team van je klant(en). Je werkt in het cms, geeft advies over contentprocessen of leidt bijvoorbeeld een contentmigratie.

Wat ga je doen?

Elke opdracht, klant en cms is anders: daardoor leer je superveel in korte tijd. Digitale content structureren en verspreiden is in elk geval your daily business . De ene keer richt je een contentstructuur en workflow in. De andere keer begeleid je je klant in de migratie naar een headless cms. En soms publiceer je elke week 10 blogposts en 15 nieuwsberichten. Jouw skills, ambitie en ervaring matchen wij elke keer met een opdracht waarin jij kunt shinen!


-- Tessa, contentmanager bij Rabobank

''Van het werken aan de chatbot van een bank tot het migreren van de website van een drogisterij: ik doe elk jaar weer iets anders. Juist die afwisseling zorgt ervoor dat ik al bijna 8 jaar met plezier bij Crossphase werk. Bij het plaatsen wordt niet alleen gekeken naar wat een opdrachtgever nodig heeft, maar ook naar je eigen wensen. Zo kom je tot een match waar iedereen blij van wordt.
Bij Rabobank werk ik aan de servicecontent op de website en in de app. In de ideale situatie is je content zo duidelijk, dat een bezoeker zijn eigen probleem op kan lossen. Soms met een helder stappenplan in B1, soms met een video of illustratie. Aan de hand van klantfeedback doen we verbetervoorstellen bij de stakeholders. Daarnaast draag ik bij aan maatschappelijk relevante thema's, zoals veilig bankieren en toegankelijkheid.'''

Dit heb je nodig

 • Minimaal 2 jaar ervaring als contentmanager, contentspecialist of contentmarketeer: you name it.
 • Drive om complexe systemen en grote hoeveelheden content te beheren
 • Kennis van meerdere cms'en, html, analytics en AI
 • Skills om zelfstandig en proactief opdrachten bij onze klanten te doen
 • Ambitie om te groeien en je kennis te delen met je collega's
 • Zoek je een bredere functie? Check onze contentspecialist-vacature en help onze klanten met het verbeteren van het complete contentproces!

Stippel je eigen ontwikkelpad uit

Groeien staat centraal in de Crossphase-cultuur en dus ook in jouw baan als Contentmanager. Samen met je mentor stel je doelen om je bestaande skills nog sterker te maken. En om nieuwe skills te ontwikkelen. Zo word jij een Digital Content Specialist met een unieke set van skills: jouw content skillset.

Zo groei je bij Crossphase:


 • 70% Door de opdrachten die je doet voor topbedrijven
 • 20% Door de samenwerking met je Crossphase-collega's
 • 10% Door het volgen van trainingen: van praktische cms-training tot complete personal branding-track

Waarom Crossphase?

Naast carrièrekansen en ontwikkeling, werken collega's graag bij ons vanwege de bedrijfscultuur . Waar ze vooral dol op zijn, is de verbondenheid en werkomgeving. Ook de gelijkwaardigheid, transparantie en hulpvaardigheid van collega's wordt enorm gewaardeerd. Daarom zijn we officieel gecertificeerd als Great Place to Work.Functie:contentmanager
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Crossphase via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Contentmanager Crossphase 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures