Vacature Commercieel medewerker

Commercieel medewerker in Sassenheim

Onze klant in Sassenheim is hard op zoek naar iemand die graag enthousiasme met zich meebrengt. Je zal namelijk het eerste aanspreekpunt worden tussen de klant en het bedrijf. Er komt uiteraard een stukje technische kennis bij kijken, maar als jij leergierig bent dan kun je dat ook zeker leren. Als jij commercieel gedreven bent, vind jij het juist leuk om nieuwe klanten te werven en te adviseren. Een diverse rol, in een organisatorisch jasje. Maar hoe gaat jouw dag er verder uit zien?

  • Je houdt je bezig met het opstellen van offertes en het opvolgen hiervan;
  • Je onderhoudt relaties met bestaande klanten en geeft hun telefonisch advies waar nodig;
  • Je verwerkt de orders en zorgt voor administratieve handelingen.

Binnen deze organisatie ben jij een belangrijke schakel. Je beschikt over passie als het gaat over relatiebeheer en ben jij niet bang voor eventuele koude acquisitie. Je bent dan ook communicatief vaardig, maar nauwkeurigheid staat voorop. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant regel jij jouw zaken. Samen met jouw collega’s van het verkoop team en de accountmanagers houdt jij de afdeling continue in beweging.

Het betreft een fulltime functie, maar 32 uur is ook bespreekbaar.Functie:Commercieel medewerker, Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Commercieel medewerker Olympia 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures