Vacature Werkplek teller

Werkplek teller in Leiden

Functieomschrijving

Ben jij fulltime beschikbaar om 3 juni en 14 juni of tussen 10 juni en 21 juni te werken? Zou jij graag in deze twee weken iets bij willen verdienen? En vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan een facilitaire onderzoek bij de Gemeente Leiden? Lees verder!

wat bieden wij jou
  • Periode 3 juni t/m 14 juni of 10 juni t/m 21 juni
  • Stadhuis van Gemeente Leiden
  • Gemeente Leiden
  • €15,41 bruto per uur
wie ben jij

Jij bent iemand die nauwkeurig te werk gaat en je werkzaamheden iedere keer op dezelfde manier kan uitvoeren. Het is handig als je niet verlegen bent. Je kan op een positieve manier uitleggen aan de medewerkers wat je aan het doen bent. Daarnaast ben jij fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 in de periode van 3 juni t/m 14 juni of juni t/m 21 juni ?

  • Je kan goed overweg met een Ipad, Word en Excel
  • Je weet hoe een Teams meeting eruit ziet
  • Je bent Fulltime beschikbaar
wat ga je doen

Als teller loop jij rondes op het stadhuis van de Gemeente Leiden. Jij loopt over verschillende afdelingen heen en telt het aantal bureaus wat bezet zijn en wat de mensen aan het doen zijn. Denk aan een online meeting achter het bureau of andere werkzaamheden. Daarnaast moet je ook de vergaderzalen binnen lopen en tel je hoeveel mensen er aanwezig zijn. De telwerkzaamheden doe je in zes rondes per dag. Je doet dit van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.

waar ga je werken

Je gaat werken op het stadhuis van de Gemeente Leiden.

sollicitatie

Wil jij graag als teller aan het werk? Solliciteer direct! Op dinsdag 21 mei sluit de vacature en op woensdag 22 mei zullen wij de sollicitanten in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:administratief medewerker belastingen
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:17 – 17
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via leidse-regio@nl.randstad.com of Kjersti & Fleur. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures teylingen
  2. Werkplek teller Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures