Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Oegstgeest

GGZ Rivierduinen

Verzorgende IG Neuropsychiatrie

Oegstgeest € 2.327 - € 3.471 per maand Klinisch herstel neuropsychiatrie 24-36 uur, verpleegkundige

Kom werken als verzorgende IG bij Neuropsychiatrie, ons specialistisch centrum op gebied van neuropsychiatrie in Oegstgeest. Jij geeft als verzorgende IG de zorg en aandacht die onze cliënten nodig hebben. Kom snel kennis maken!

Als verzorgende IG op de afdeling neuropsychiatrie verzorg en begeleid je cliënten met een niet aangeboren hersenletsel en psychiatrische (gedrags-) problemen. De afdeling heeft een huiselijk sfeer, een gezellige woonkamer met keuken waar persoonlijke aandacht en de presentiebenadering centraal staat. Samen met je team zorg je er als verzorgende IG voor dat onze cliënten de juiste ondersteuning ontvangen, waardoor zij stappen maken in hun herstel. Je brengt structuur aan en zorgt voor kwalitatief goede zorg.


En verder:

 • Motiveer, stimuleer en ondersteun je de cliënten bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen zoal het helpen bij aan- en uitkleden, toiletbezoek, douchen;
 • Voer je verpleegtechnische handelingen uit zoals het verstrekken van medicijnen, wondverzorging;
 • Observeer, signaleer en rapporteer je. Je bent alert op veranderingen en maakt dit bespreekbaar met zowel de cliënt en de behandelaren;
 • Werk je onregelmatige (ochtend/avond/nacht) diensten;
 • Voer je woon ondersteunende en algemene taken uit zoals koken, doen van bestellingen, huisarts- of familiebezoek, leuke uitstapjes en het maken van een wandeling.

Wie ben jij?


Om de functie van verzorgende IG goed uit te kunnen voeren beschik je over een flexibele en cliëntgerichte houding. Daarnaast kan je als geen ander een huiselijke sfeer creëren en staat de zorg van de cliënten bij jou centraal. GGZ Rivierduinen biedt je de mogelijkheid om de opleiding mbo verpleegkundige te volgen.


Verder beschik je over:


Waar ga je werken?

De afdeling Neuropsychiatrie is onderdeel van GGZ Rivierduinen, en is een voorziening voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) in combinatie met psychiatrische problematiek waarvoor gespecialiseerde herstel ondersteunende zorg gegeven wordt. Wij bieden zorg op klinische- en poliklinische basis die gericht is op specialistische behandeling, begeleiding en diagnostiek binnen een multidisciplinair team.

De afdeling Neuropsychiatrie is zich aan het door ontwikkelen tot hét expertisecentrum voor neuropsychiatrie. Samen met een optimistisch en bevlogen team zijn we bezig met het ontwikkelen van ons meerjarenplan. Daarnaast staan we niet stil en verbreden we momenteel ons behandelaanbod zodat deze beter past bij de zorgvraag.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.327,- en €3.471,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 40 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , 06 of stuur een mail naarFunctie:verzorgende ig
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2327 – 3471
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Verzorgende IG Leapfrog 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures