Vacature Uitvoerder GWW/Beton

Uitvoerder GWW/Beton in Oegstgeest

Als uitvoerder GWW/Beton ben je proactief ingesteld en weet je door je natuurlijke leiderschap het beste uit jouw collega's te halen. Je ontferm je over de projectplanning, financiële ontwikkelingen en kwaliteit tijdens het gehele bouwproces. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft en jij als uitvoerder zorgt voor de soepele vertaling richting je manschappen en de onderaannemers.

Projecten zijn divers te noemen, waarbij veel gewerkt wordt voor Gemeentes omtrent betonconstructies. Qua projectwerk moet je denken aan bruggen, viaducten, gemalen en de bijbehorende rioleringswerken en straatwerk. Daarnaast zijn hier uitstekende doorgroeimogelijkheden, richting bijvoorbeeld projectleiding. Denk jij de juiste man te zijn voor deze partij en de organisatie naar een volgende stap te kunnen liften? Solliciteer!

  • Aansturen van project in samenwerking met projectteam 
  • Bewaken projectplanning & uitvoerende werkzaamheden 
  • Realisatie van projecten volgens de overeengekomen specificaties & eisen 
  • Contactpunt opdrachtgevers & onderaannemers 
  • Financiële bewaking en correcte administratieve verwerking projectdossiers 
  • Bijdragen aan ontwikkeling collega's


Functie:Uitvoerder GWW/Beton
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Uitvoerder GWW/Beton Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures