Vacature Uitvoerder betonwerken

Uitvoerder betonwerken in Oegstgeest

Als uitvoerder beton ben je proactief ingesteld en weet je door je natuurlijke leiderschap het beste uit jouw collega's te halen. Je ontferm je over de projectplanning, financiële ontwikkelingen en kwaliteit tijdens het bouwproces. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft en jij als uitvoerder zorgt voor de soepele vertaling richting je manschappen.

Je weet daarnaast goed om te gaan met opdrachtgevers en externe belanghebbenden en zorgt voor duidelijke communicatie richting belanghebbenden! Qua projectwerk moet je denken aan bruggen, viaducten, gemalen en de bijbehorende rioleringswerken en straatwerk.

  • Divers projectwerk
  • Voortgangsbewaking bouwproces
  • Ontwikkeling van je collega’s 
  • Contactpunt opdrachtgevers & onderaannemers


Functie:Uitvoerder GWW
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Uitvoerder betonwerken Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures