Vacature Teamleider logistiek

Teamleider logistiek in Hillegom

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe opdrachtgever is een industriebedrijf gevestigd in Hillegom. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit streeft het bedrijf ernaar om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen en uit te blinken in een dynamische marktomgeving. Ter versterking van ons logistieke team zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren teamleider.

Functieomschrijving

Als Teamleider Logistiek ben jij degene die verantwoordelijk is voor het organiseren en coördineren van de logistieke processen, gericht op transport, opslag en uitgifte van inkomende en uitgaande goederen. Jouw taak is ervoor te zorgen dat orders tijdig, volgens afspraak en specificaties bij de juiste afnemers worden afgeleverd. Je geeft leiding aan de logistiek medewerkers en de logistiekmedewerker(s) in jouw ploeg in het magazijn of de expeditie ruimte. Het is aan jou om te beslissen over de werkwijze en de inzet van beschikbare mensen en middelen, dit uiteraard binnen de kaders van interne regelgeving en externe (veiligheid)voorschriften en procedures.

Functie-eisen
  • Een afgeronde MBO-4 opleiding of 2 á 3 jaar ervaring in de logistiek
  • Hef- en reachtruck ervaring 
  • Ervaring op de terminaltrekker of bereid om het te leren
  • Het hebben van een T-rijbewijs is een pré
Arbeidsvoorwaarden
  • Een dynamische werkomgeving
  • Ruimte voor eigen invulling
  • Een startsalaris vanaf €3000,- bruto per maand
  • Fulltime dienstverband met dagdiensten, parttime is bespreekbaar (vanaf 32 uur per week)


Functie:Administratief magazijnpersoneel
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via aihanzeevat@mail.werktalent.nl of 31713030150. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures teylingen
  2. Teamleider logistiek WerkTalent 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures