Vacature Supply Chain Manager

Supply Chain Manager in Rijnsburg

  • +31 (0)71 - 40 28 501

Supply Chain Manager

  • oktober 27, 2023

Hogewoning B.V. is een sterk groeiend bedrijf in de "home decorations" branche. Jaarlijks worden meerdere collecties gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel eigen expertise als externe designers. Het bedrijf kent een lange traditie van internationale trendsetting in de home deco branche, en opereert krachtig en dynamisch.

Voor ons verkoopteam zoeken wij een:

Supply Chain Manager (MT-lid)

Als Supply Chain Manager zorg jij voor een excellente leveringsprestatie aan grote en kleine retailers in Europa. Vanuit jouw logistieke expertise richt je je op het beschrijven, stroomlijnen en beheersen van de logistieke processen, waarbij nauwe samenwerking met interne en externe stakeholders een belangrijk onderdeel is. Data-analyse en logistieke systemen worden consequent gebruikt om activiteiten te optimaliseren, terwijl kosten worden geminimaliseerd en klanttevredenheid wordt gemaximaliseerd.

In het 1e jaar heb je een interne efficiency-slag gemaakt door eenduidige werkprocessen op te stellen. Je hebt draagvlak gecreëerd voor een efficiëntere werkwijze. Hierdoor is de pallet efficiency in de warehouses met 5% verhoogd, de gemiddelde ouderdom van de voorraad verlaagd naar 60 dagen en is de carbon footprint aanzienlijk verbeterd.

Hogewoning ontwerpt en distribueert woonaccessoires en natuurlijke decoratieartikelen. De MVO-gedachte staat hierbij centraal. Als volwaardig sparringpartner van nationale en internationale retailers, tuincentra en groothandels biedt Hogewoning trendsettende en klant specifieke artikelen (merken en white label) met een sterke marge. Dit zorgt voor een hoge schap rotatie en een positieve impact op het rendement van haar klanten.

" Onze 'Hogewoning-Touch' gecombineerd met efficiënte supply chain - een winnende combinatie

"

Cultuur

Dit familiebedrijf staat bekend als dé betrouwbare groothandel voor volumehandel en retailers wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Rijnsburg (36fte) heeft Hogewoning eigen kantoren met lokale mensen in China en India. Een team van gepassioneerde jonge mensen volgt de trends op de voet en zorgt ervoor dat de collecties aansluiten op de wensen van de consument. Afnemers herkennen de "Hogewoning-touch" dat elk artikel een eigen karakter geeft.

De organisatie heeft een groot sociaal hart. Er is veel persoonlijke aandacht naar elkaar en de betrokkenheid is hoog. De Hogewoning Foundation ondersteunt goede doelen in de regio.

Groei

Hogewoning B.V. is een groeiende organisatie met een stabiele en goede financiële basis. Als Supply Chain Manager zal je deel uitmaken van het Managementteam. Samen met jouw logistieke team (5fte) ben jij verantwoordelijk voor het verder bouwen en neerzetten van de logistieke afdeling, passend bij de groeiambities.

Meer lezen? Of past deze vacature bij jouw motivatie?

Hogewoning BVFunctie:supply chain manager
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hogewoning via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Supply Chain Manager Hogewoning 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures