Vacature Stage Operations - BioProcessing (HBO, WO)

Stage Operations - BioProcessing (HBO, WO) in Leiden

Functieomschrijving

Wil jij jezelf ontwikkelen bij één van de grootste organisaties die zich inzet voor zinvolle innovatie van de wereldwijde gezondheid? Dan is dit je kans!

Momenteel zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de afdeling Bioprocessing binnen Operations, onderdeel van J&J Innovative Medicine (voorheen Janssen Biologics).

De stageperiode loopt van 2 september 2024 tot 1 juni 2025 en je bent 40 uur per week beschikbaar.

wat bieden wij jou
 • Stagevergoeding € 650 (bij 40 uur)
 • J&J Innovative Medicine, Leiden
 • Jouw ontwikkeling staat centraal
 • Werken bij een internationale organisatie
wie ben jij

Je volgt een opleiding in de richting van Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek of Chemisch Laboratoriumonderzoek (minimaal op HBO-niveau). Daarnaast ben je positief ingesteld en in staat om zelfstandig te werken. Bovendien worden andere talenten, ontwikkeld door middel van extracurriculaire activiteiten zoals bijbanen of verenigingswerk, zeer op prijs gesteld.

Verder beschik je over:

 • Een flexibele instelling;
 • Sterke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift).
wat ga je doen

De opdracht luidt: Optimaliseer het buffergebruik bij de equilibratie en recovery van het Planova-systeem, met behulp van het DeltaV control systeem.

Tijdens jouw stage ben je onderdeel van ons team, bestaande uit 15 personen. Je wordt begeleid door de Manufacturing Process Specialist. Op de afdeling Downstream Processing binnen Operations, worden de laatste filtratiestappen uitgevoerd alvorens het eindproduct wordt verpakt en naar de patiënten wordt verzonden. Eén van deze belangrijke stappen omvat virusfiltratie met behulp van een Planova-systeem.

De hoofdtaak van jou als stagiair is om het buffergebruik van dit filtratieproces in kaart te brengen en mogelijke optimalisatiemogelijkheden te identificeren om het bufferverbruik te verminderen.

Daarnaast draag je bij aan het team dat verantwoordelijk is voor het implementeren van deze optimalisatiemogelijkheden binnen de huidige systemen.

Indien nodig, mag je een deel van je tijd vrijmaken om aan een opdracht vanuit je opleiding te werken.

waar ga je werken

Met meer dan 950 medewerkers behoort J&J Innovative Medicine (voorheen Janssen Biologics) tot één van de grotere bedrijven in de regio Leiden. We produceren geneesmiddelen met behulp van biofarmaceutische processen. Deze innovatieve en uiterst schone productiemethoden resulteren in bijzondere geneesmiddelen met wereldwijde toepassingen. J&J Innovative Medicine heeft een leidende positie in de wereld van biotechnologie. We ontwikkelen en produceren geneesmiddelen, niet via traditionele methoden, maar door gebruik te maken van biofarmaceutische processen. We leveren buitengewone medicijnen met wereldwijde toepassingen in de strijd tegen kanker, hart- en vaatziekten, infectieziekten en auto-immuunziekten.

Operations Bioprocessing draagt de verantwoordelijkheid voor het beheer van systemen die worden ingezet binnen het productieproces. Dit omvat de implementatie en optimalisatie van nieuwe systemen, alsmede voortdurende inspanningen gericht op de optimalisatie van bestaande systemen.

 • Vergroot jouw netwerk tijdens de maandelijkse interns@JnJ-meeting;
 • Tijdens deze bijeenkomst met alle stagiairs van J&J Nederland, vertelt een senior manager over interessante projecten en over diens eigen loopbaan;
 • Daarnaast vertellen stagiairs binnen J&J over hun ervaring.
sollicitatie

Houd er rekening mee dat je gedurende de volledige stageperiode ingeschreven moet staan bij een (Nederlandse) onderwijsinstelling, anders kunnen we jouw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!



Functie:biochemisch laborant
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:650 – 650
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via jnj@nl.randstad.com of Mike Verschuur. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures teylingen
 2. Stage Operations – BioProcessing (HBO, WO) Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures