Vacature Souschef

Souschef in Leiden

Souschef

  • Lot en de Walvis
  • Leiden
  • Fulltime / Parttime
  • €2600 tot €3200 p/m

Ontdek Lot in de oude haven van Leiden, wellicht een van de meest onontdekte parels van de stad. Waag je aan een waar culinair avontuur en reis langs de zijderoute, waar de rijke smaken van de Aziatische en mediterrane keuken samenkomen. Lot verwelkomt je vanaf de rijzende zon in de ochtend tot 's avonds in de late mediterraanse uurtjes. Van een smakelijk ontbijt en een uitgebreide lunch tot een gezellige borrel en een culinair diner. Houd jij er ook van om gasten blij te maken met jouw kookkunsten? Dan heb ik de perfecte uitdaging voor jou!

wij zijn op zoek naar een nieuwe Souschef. Ben jij een gepassioneerde culinaire professional op zoek naar een uitdagende rol waarin je je vaardigheden kunt laten schitteren? Heb je een flair voor leiderschap en een scherp oog voor detail? Dan is de functie van Souschef bij Lot de perfecte gelegenheid voor jou om je stempel te drukken op onze keuken en ons team te inspireren!

Wat bieden wij?

  • Een stabiel vast contract voor minimaal 12 maanden.
  • Flexibele werkuren, met de mogelijkheid van een 4-daagse fulltime werkweek.
  • Een aantrekkelijk salaris variërend van €2600 tot €3200 per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden.
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime contract.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding (indien je meer dan 10 km van Lot woont) en een solide pensioenregeling.
  • Geniet van gratis lunch/diner op werkdagen, speciale kerst- & verjaardagsverrassingen en profiteer van 20% personeelskorting bij al onze restaurants.
  • Neem deel aan leuke teamuitjes en vier jaarlijks een spetterend personeelsfeest met jouw inspirerende collega's.
  • Genoeg ruimte om je talent verder te ontwikkelen. Elk kwartaal verschillende gratis trainingen en de mogelijkheid tot het behalen van jouw leermeester diploma en nog veel meer!
  • Veel operationele vrijheid om zelf beslissingen te maken die bijdragen aan de ontwikkeling van Lot.

Perfecte match?

Jij bent de ideale collega als je:

  • In het bezit bent van een MBO-diploma in de richting van keuken of vergelijkbare werkervaring hebt opgedaan.
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden hebt, en in staat bent om ons team te motiveren om hun volledige potentieel te benutten.
  • Operationeel sterk bent en je hoofd koel weet te houden tijdens zelfs de drukste momenten.
  • Een leermeester diploma hebt of bereid bent dit te behalen, omdat het begeleiden van leerlingen voor jou van onschatbare waarde is.
  • Expertise hebt in moderne bereidingstechnieken en een creatieve benadering hebt ten opzichte van koken.
  • Een ondernemende geest hebt en graag proactief meedenkt over innovatieve werkmethoden en vernieuwende menukaarten.

Wat ga je doen?

Als Souschef bij Lot geef je samen met de Chef-kok leiding aan ons keukenteam. Natuurlijk zet je hierbij gastbeleving en kwaliteit voorop! Je enthousiasmeert jouw team zodat jullie resultaten behalen waar jullie samen trots op kunnen zijn. Je levert input voor de nieuwe kaart en houdt hierbij rekening met het uitwerken van recepten en de kostcalculatie. Tot slot vinden wij jouw ontwikkeling ontzettend belangrijk. Dat betekent dat wij jou voldoende mogelijkheden bieden om nieuwe dingen te leren, cursussen te volgen en je (interne) vervolgstappen in je carrière met je te bespreken.

Denk je na het lezen van deze vacature, "Yes, DROOMBAAN!" Solliciteer dan direct! Mocht je toch meer willen weten dan kun je mailen, bellen of WhatsAppen naar onze HR-afdeling

De procedure

Je solliciteert

Tijdens dit (telefonisch)gesprek leren we je graag beter kennen. Wie ben je? Waar ben je naar opzoek in een baan? Wat doe je graag in je vrije tijd? En waarom wil je graag bij Lot werken? Uiteraard mag jij ons ook het vuur aan de schenen leggen! ?

Maak kennis met jouw aanstaand leidinggevende en één van jouw toekomstige collega's. Samen gaan jullie het gesprek aan over hoe is is om bij Lot te werken, over welke vaardigheden en kennis je beschikt en wat je nog wil leren. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

It's a match!

Passen wij bij elkaar als Gin en Tonic?

Solliciteren?

Klik op de gele button hieronder!

Heb je vragen?

Stel je vragen aan onze HR-afdeling

Waarom

Werken bij De Horeca Groep

Bij de Horeca Groep geloven we dat blije medewerkers zorgen voor blije gasten. Hét perfecte recept voor heel veel (werk)plezier? Een fijne werksfeer, een menu vol doorgroeimogelijkheden, open, goudeerlijke communicatie en natuurlijk samen successen vieren met een goed feestje. En laten wij dat nou nét bieden!


OPLEIDINGS- & DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

WERKEN IN VERSCHILLENDE CONCEPTEN


Bij De Horeca Groep geloven we dat blije medewerkers zorgen voor blije gasten. Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten in verschillende restaurants in Leiden, waaronder Lot en de Walvis, Tabú, Stadscafé van der Werff en Trattoria Italiana City Hall? Dan zijn we op zoek naar jou!

Houd jij er ook zo van om gasten blij te maken met jouw kookkunsten? En ben je goed in het motiveren en beter maken van een team? Dan heb ik de perfecte uitdaging voor je!

Lot en de Walvis

Souschef

  • Leiden
  • Fulltime / Parttime


Functie:souschef
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Horeca Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Souschef De Horeca Groep 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures