Vacature Servicecoördinator

Servicecoördinator in Leiderdorp

Alrijne Zorggroep

Servicecoördinator

 • Ziekenhuis
 • Leiderdorp
 • HBO/WO
 • 36
Servicecoördinator

Je hebt nog 2 dag(en) om te solliciteren

Wij zijn op zoek naar:

Servicecoördinator

Een baan waarbij je verantwoordelijk bent voor het leiden en coördineren van het servicemanagementproces binnen het grotere geheel van de I&A-operatie en Alrijne. Een baan waarbij je nauw samenwerkt met diverse stakeholders om zo het beste resultaat te behalen. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan voor deze uitdagende functie waarbij je er o.a. voor zorgt dat de I&A-diensten naadloos aansluiten op de behoeften van de organisatie en haar patiënten en cliënten.

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Je ontwikkelt en implementeert een effectieve sourcingstrategie voor I&A-diensten waarbij je rekening houdt met kwaliteit, kosten en risico's;
 • Je beheert de relaties met externe leveranciers en waarborgt de optimale prestaties en naleving van SLA's;
 • Je coördineert de regievering over de I&A-diensten. Ook monitor je hierbij de levering, het oplossen van escalaties en het bewaken van de kwaliteit;
 • Je identificeert kansen voor verbetering en optimalisatie van de I&A-processen en implementeert passende oplossingen;
 • Je rapporteert over de prestaties van de I&A-diensten aan het management en adviseert over mogelijke verbeteringen;
 • Je werkt samen met interne afdelingen om de I&A-diensten af te stemmen op de bedrijfsbehoeften en de strategische doelstellingen van Alrijne.

Wat bieden we jou?

Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen; patiënt, bewoner en medewerker. Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een salaris van maximaal € 5.473 (FWG 60) op fulltime basis;
 • Een jaarcontract met de intentie dit na een jaar om te zetten naar een vast contract;
 • Een vakantietoeslag van 8,33 % en een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Een speciale fiscale regeling om met veel voordeel producten aan te schaffen. Bijvoorbeeld een fiets, smartphone of cadeaubonnen voor Bol.com en Coolblue;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden . We hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz .

Als servicecoördinator ga je werken op de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) in Leiderdorp. Je bent verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van het servicemanagementproces binnen het grotere geheel van de I&A-operatie en Alrijne. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders, waaronder interne afdelingen, externe leveranciers en andere zorginstellingen, om ervoor te zorgen dat de I&A-diensten naadloos aansluiten op de behoeften van de organisatie en haar patiënten en cliënten.

Wat breng je mee?


 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond en hebt minimaal vijf jaar ervaring als servicemanager, bij voorkeur in de zorgsector;
 • Je hebt ervaring met en kennis van ITIL of Integrated Service Management, leveranciers- en contractmanagement;
 • Je bent beschikbaar voor een fulltime functie (36 uur).

Over Alrijne

Alrijne is een zorggroep die bestaat uit Alrijne Ziekenhuis (met locaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn), verpleeghuis Leythenrode en verpleeghuis Oudshoorn. Bij Alrijne geloven we in oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor alle patiënten en bewoners in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen, zodat we elke dag betere zorg kunnen verlenen. En oprechte aandacht voor onze collega's, zodat we iedereen een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Als één van de grootste werkgevers in onze regio is dat ons doel. Wij zorgen voor mensen die voor mensen zorgen.

Solliciteren?

Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Wil jij als servicecoördinator bijdragen aan zorg met oprechte aandacht? We maken graag kennis met je. Stuur ons je cv met een persoonlijk bericht erbij. Het liefst vóór 30 mei2024 .

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie? Neem dan contact op met , &A: of .

Jouw werkgebied:

Organisatie ondersteunend

Wil je meer weten over de vacature/opleiding of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met:Functie:servicecoördinator
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5473 – 5473
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures teylingen
 2. Servicecoördinator Alrijne Zorggroep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures