Vacature Restaurantmedewerker | Detailresult Logistiek Sassenheim

Restaurantmedewerker | Detailresult Logistiek Sassenheim in Sassenheim

Zet een extra stap voor je gasten bij Vitam!

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de gasten iedere dag met veel plezier naar het restaurant komen om te genieten van lekkere, verse en gezonde gerechten. Daar komt veel bij kijken, want je wilt dat de gasten steeds weer verrast worden. Dat betekent dat je steeds een stapje extra zet voor je gasten, zodat je het verschil maakt.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in onze keuken.

Jouw Vitam-team en locatie

Je gaat werken als restaurantmedewerker bij Detailresult Logistiek Sassenheim. Detailresult is een bedrijf van families en exploiteert de formules van supermarktketens Dirk en Dekamarkt. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er gratis parkeren. Op deze locatie verwelkomen we gemiddeld 120 lunchgasten per dag. Je werkt in een gezellig team, dat bestaat uit één restaurantmanager/kok en twee restaurantmedewerkers. Met jouw werk-privébalans zit het wel goed bij Vitam: we zien jou graag voor 18 uur per week van maandag t/m woensdag. De werktijden zijn van 08:00-14:30 uur. Eventueel is het ook mogelijk om extra te werken in de vakanties.

Wat ga je doen als restaurantmedewerker bij Vitam?

De werkzaamheden zijn afwisselend en lopen uiteen van het bouwen van overheerlijk vers belegde broodjes tot het samenstellen van de meest gezonde én lekkere maaltijdsalades. Verder zorg je ervoor dat het bedrijfsrestaurant er tip top uitziet! Daarnaast horen daar ook banqueting werkzaamheden bij zoals het serveren van koffie/thee en lunches bij vergaderingen. Een vaatje door de spoel gooien en de bestellingen opruimen, daar draai jij je hand niet voor om. 

Wil je weten hoe een dag als restaurantmedewerker bij Vitam eruit ziet? Bekijk de video.

Hiermee maak jij het verschil!

 • Je hebt ervaring in de catering of horeca.
 • Je bent gastgericht en zet altijd nét een stapje extra voor anderen.
 • Je hebt een positieve, representatieve en verzorgde uitstraling.
 • Je bent enthousiast, proactief en houdt van afwisseling.
 • Je bent handig in de keuken en houdt van lekker koken en eten. En je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren op dit gebied. 

Zo proef je het verschil bij Vitam!

Natuurlijk krijg je een fijn salaris conform Hospitality cao, met een collectieve zorgverzekering bij VGZ en een goede pensioenregeling. En geniet je elke werkdag van een heerlijke gezonde lunch. Maar zo maakt Vitam écht het verschil voor jou:

 • Jouw ontwikkeling en vitaliteit vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een online leerplatform vol met inspirerende, interactieve trainingen en leertrajecten, en een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Zodat je blijft verbluffen, zowel de gasten als jezelf.
 • Ondernemerschap moedigen wij aan! Dus bij Vitam krijg je veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit. Zo blijft je werk leuk en afwisselend.
 • De fijne werksfeer is kenmerkend voor Vitam. Er wordt dus niet alleen hard gewerkt; er is ook veel aandacht is voor de mens en voor elkaar. Dat betekent dat er gezellige feestjes en uitjes zijn, maar ook dat we hulp bieden en meedenken in deze financieel moeilijke tijden.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,19 netto per km (woon-werkverkeer), tot maximaal 40 km enkele reis. En woon je verder dan 11 km van je werk, dan vergoedt Vitam ook de eerste 10 km.

Wij zijn Vitam, leuk om kennis te maken!

De ondernemende cateraar die genieten van goed en lekker eten centraal stelt en gelooft dat onze voeding een waardevolle bijdrage kan leveren aan het welzijn van de mens, de samenleving en de wereld. In meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca, is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl. Dat geldt voor onze gasten én voor onze medewerkers. We koken vers en met de seizoenen, en ons aanbod is flexibel en past perfect bij de unieke wensen van de gast. Iedere Vitammer krijgt de ruimte om zelf te ondernemen. Zo maken we samen een positief verschil met lekker eten en drinken. Iedere dag weer. Werk je mee aan de ultieme gastbeleving?

Heb jij de smaak te pakken?

Dan kijken wij uit naar je CV via de ‘Solliciteer’ button.Functie:Restaurantmedewerker | Detailresult Logistiek Sassenheim
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vitam via onbekend of 0. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Restaurantmedewerker | Detailresult Logistiek Sassenheim Vitam 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures