Vacature Projectengineer/ Werkvoorbereider

Projectengineer/ Werkvoorbereider in Sassenheim

Projectengineer/ Werkvoorbereider

Wij zijn Induct, onderdeel van de Vink Groep en gespecialiseerd in klimaatbeheersing en contamination control voor industriële bedrijven. In 2001 zijn wij gestart als specialist in schone lucht, druk-hiërarchie en luchtverdeling voor cleanrooms en laboratoria, echter in de loop van de jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het turn-key afleveren van alle soorten schone ruimtes, compleet met utilities en procesleidingwerk.

Onze focus is gericht op de producerende bedrijven in binnen- en buitenland waarbij het belang van een gecontroleerde omgeving voor de kwaliteit van de producten of gezondheid van de mensen essentieel is. Bij deze bedrijven is continuïteit van de productie de rode draad en het implementeren van wijzigingen of upgrades mogen uiteraard zo min mogelijk het productieproces verstoren.

Door de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar projectengineer/ werkvoorbereider.

Laat jij onze monteurs floreren?
Onze monteurs zijn ons kapitaal! Om deze dames en heren goed voorbereid op pad te sturen met de juiste materialen en gegevens willen wij ons werkvoorbereidingsteam uitbreiden. Onze aanpak is vooral "hands-on" en we werken graag als team. Onze projecten zijn verspreid over de hele wereld en elk project kent weer zijn eigen dynamiek. Voor jou is daarom ook geen dag hetzelfde. De belangrijkste taken zijn het inkopen van materialen, diensten en middelen, het zorgdragen voor "Just in Time" leveringen en samen met onze montageleiders voorbereiden van projectplanningen en projectplannen.

Wij vragen

  • MBO4 denk- en werkniveau.
  • Opleiding werktuigbouwkunde en/of installatietechniek.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Klantgerichte instelling.
  • Probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.
  • Beslissingen kunnen en durven nemen.

Wij bieden
Een vrijdagmiddagborrel om de week als team mee af te sluiten! Daarnaast is er volop ruimte voor innovatieve ideeën, ruimte voor doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een uitdagende en afwisselende baan met grote zelfstandigheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro.


Mooie job toch? Stuur je sollicitatie naar . Eerst nog wat vragen? Stel ze dan gerust. Je kunt contact opnemen met Algemeen Directeur op .

23 oktober 2023

14 september 2023

Steboma breidt uit in het niet-residentiële segment van de ventilatiemarkt met overname van Vink Groep

Ventilatiespecialist Steboma neemt branchegenoot Vink Groep over van investeerder FIELDS Group.

23 augustus 2023

Partnership between the Vink Groep and Accutrol

Vink Groep will help organizations design, supply, install, and maintain the most energy-efficient facilities within the region's new and existing critical environments. Danbury, CT, USA ― August 28, 2023 ― Accutrol LLC , the global leader in the manufacturing and distribution of innovative airflow technologies for critical environment airflow control and measurement, announced a new partnership agreement with Vink Groep. Vink Groep is

Eerste Vink Veiligheidsdag

De Vink groep heeft samen met Vink Systemen en Induct een veiligheidsdag georganiseerd, met het thema "Werken op hoogte". De dag stond in het teken van het vergroten van de betrokkenheid, bewustzijn en het delen van ervaringen op het gebied van veiligheid. De Veiligheidskundige van DKG Safety verzorgde aansprekende presentaties en deelde ervaringen. Er was ook tijd om buiten met

Vink's got Talent

Binnen Vink hebben wij het programma Vink's got Talent, wat dit jaar in het teken staat van managen van complexe projecten. Maar liefst 12 collega's van verschillende afdelingen binnen de Vink Groep zijn recent met elkaar op site visit geweest bij een van onze farmaceutische projecten in Sassenheim.

Functie:projectengineer/ werkvoorbereider
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vink Systemen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Projectengineer/ Werkvoorbereider Vink Systemen 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures