Vacature Ontwerpers

Ontwerpers in Oegstgeest

Ontwerpstudio DUNC richt zich op het ontwerpen van elektronicabehuizingen en bestaat uit een hecht team van technische, creatieve en ervaren ontwerpers. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een succesvol product. De juiste balans tussen functionaliteit, betaalbaarheid en uitstraling is een streven bij ieder project.

Een van de speerpunten in de professionalisering van de kwaliteitsinspectie, tijdens en na productie, is onze locatie in China. Een Chinees sprekende DUNC engineer werkt lokaal aan de kwaliteit van de producten welke na goedkeuring worden geleverd.

Ontwerpstudio DUNC heeft vele specialisten op verschillende vlakken. Door goede samenwerking kunnen wij hoogwaardige producten leveren.

DUNC streeft naar een constante verbetering van de kwaliteit en een gezonde groei van het bedrijf.

Denk jij dat je perfect aansluit bij de werkwijze van DUNC? Neem dan contact op via het onderstaande formulier of via de vacature pagina

HEBBEN WE UW INTERESSE GEWEKT?
Bent u geïnteresseerd in onze diensten en nieuwsgierig naar wat Ontwerpstudio DUNC voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze ervaren ontwerpers.


Ontwerpstudio DUNC is specialist in de vormgeving, ontwikkeling en productie van elektronica behuizingen en user interfaces voor de professionele markt. Van innovatie en prototype tot en met productie en realisatie van uw visie.

Ontwerpstudio DUNC B.V.

Rhijngeesterstraatweg 58b
2341 BV OegstgeestFunctie:ontwerper
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ontwerpstudio Dunc via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Ontwerpers Ontwerpstudio Dunc 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures