Vacature Medewerkers

Medewerkers in Voorhout

Als re-integratie en ontwikkelbedrijf zet Provalu medewerkers in met een afstand tot de arbeidsmarkt en coachen de medewerkers 'on the job'. Zo leren wij hen het vak én brengen wij hen algemene maatschappelijke normen en waarden bij.

De schoonmaakunit bestaat sinds 2010 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een werkplek voor ruim 100 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op 59 locaties in de Kust-, Duin- en Bollenstreek wordt het waardevolle werk uitgevoerd met veel precisie en plezier!

100 medewerkers - 11 dorpen, 1 stad , 7 gemeenten - 59 locaties - 30schoonmaakdoekjes per medewerker per dag

Uw schoonmaak; ons werkplezier

Als bedrijf of organisatie wilt u een schone en frisse werk- en/of ontvangstruimte. Soms is er niet altijd de gelegenheid om de schoonmaakwerkzaamheden goed op te pakken. Onze schoonmaakmedewerkers kunnen de oplossing bieden. Zij staan iedere dag ( behalve zondag ) paraat om het werk nauwkeurig en vakkundig uit te voeren.

Op de afgesproken dag en tijd worden de werkzaamheden uitgevoerd, zodat u altijd kunt rekenen op een hygiënische omgeving. Het plezier dat u hiermee geeft aan onze medewerkers is onbetaalbaar.

Hand in hand

Ons team bestaat uit unieke medewerkers die intern worden opgeleid door onze vakmensen. Door onze jarenlange ervaring met de doelgroep zijn wij in staat om het beste in iemand naar boven te halen. Wij kijken naar de mogelijkheden en het potentieel van een medewerker en zetten hen in 'hun kracht'.

Het hoofdkantoor en de productieafdelingen van Provalu bieden een unieke opleidingsomgeving wat resulteert in goed opgeleide medewerkers die trots zijn op hun werk en zich daarom voor meer dan 100% in zullen zetten.

interesse?

Meer weten over de mogelijkheden van onze schoonmaakunit? Neem gerust contact met ons op via .

Adresgegevens

Nijverheidsweg 22 • 2215MH Voorhout
Postbus 43 • 2215ZG Voorhout

Contact

T.Functie:medewerker
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MareGroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Medewerkers MareGroep 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures