Vacature Medewerker

Medewerker in Sassenheim

Met ons hart en verstand

Bij Wesseling werken we met ons hart en verstand. Vol overgave werken we keihard en respecteren we aan de andere kant jouw vrije tijd. We combineren de traditionele waarden van een familiebedrijf met een innoverende blik op de logistiek, zo zijn we altijd op zoek naar de beste manier om onze klanten blij te maken en te ontzorgen.

" Onze medewerkers zijn ons kapitaal! Zonder hun zijn wij nergens! Samen vormen wij het succes van Wesseling Logistics

"

Maak het verschil bij Wesseling Logistics

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Is het niet op het gebied van duurzaamheid en IT, dan is het wel door er voor te zorgen dat jij als medewerker de juiste opleiding krijgt om zo goed mogelijk te presteren, met een flinke dosis plezier.

Lekker duurzaam

Dat (ont)zorgen zit in ons DNA. We kijken constant naar nieuwe manieren om duurzaam te werken en verantwoorde kwaliteit te leveren. Een schoon wagenpark, alternatieve brandstoffen en zonnepanelen zijn daar een logisch onderdeel van.

Die duurzaamheid gaat ook over jouw inzetbaarheid; waar zit jij op je plek, waar ben je goed in en liggen kansen om te groeien binnen ons bedrijf?

Hands-on-mentaliteit

Open, informeel, collegiaal en sociaal betrokken zijn onderdeel van onze kernwaarden. Samen verzetten we het werk in een leuk team en investeren wij in jou als medewerker.
Wil je groeien? Grijp die kans en samen zorgen we er voor dat jij het beste uit je carrière haalt.

Recht door zee

Bij Wesseling zijn we eerlijk, sociaal betrokken en hebben we respect voor elkaar. Dat verwachten we van jou ook en jouw input is voor ons belangrijk.

Hard werken

We investeren in jouw (rij)vaardigheden, zodat we kunnen groeien. Hard werken doen we samen.

Team Wesseling

Ons team is altijd op zoek naar wat extra pk's. Heb jij die power in je? Stuur dan snel je motivatie en cv, want wij zijn op zoek naar jou!

Het verschil maken doe je samen,
samen in team Wesseling

fulltime of parttime

Vaste vrije dagen

Goed materieel

Baanzekerheid

Waar wacht je nog op?

Functie:medewerker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wesseling Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures teylingen
  2. Medewerker Wesseling Logistics 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures