Vacature Medewerker Putcoater

Medewerker Putcoater in Sassenheim

Over THS
Goed nieuws! THS is aan het groeien. Vandaar dat je op deze plek onze vacature aantreft.
THS B.V. is een bedrijf f dat zich onder andere breed inzet in de infrastructuur en zich in de loop van de jaren heeft gespecialiseerd op het gebied van renovatie/reparatie van betonnen rioolputten, kelders en verdichten van waterinfiltratie. De werkzaamheden hiervoor worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur en technieken. Hierbij kun je denken aan: stralen, injecteren en het verspuiten van betonmortel

Vacature-omschrijving
Heb je de skills om de functie als Medewerker Putcoater uit te voeren of ben je gemotiveerd om deze vaardigheden bij een klein vast team te ontwikkelen?

Gevraagd wordt - een technische opleiding en/of werkervaring en vooral motivatie, - in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen, - rijbewijs BE is een pré, - ambitieus, technisch inzicht en je ziet het werk liggen, - verantwoordelijkheidsgevoel en goed kunnen samenwerken.

Wij bieden - werken met de meest geavanceerde rioolrenovatiematerieel, - een informele en collegiale werkomgeving met korte lijnen, - een uitdagende baan binnen een dynamisch en innovatief bedrijf, - goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de functie en werkzaamheden, - scholingsmogelijkheden (in- en extern) ten behoeve van de werkzaamheden, - een omgeving waarin jij jezelf breed kunt ontwikkelen met doorgroeimogelijkheden,

Sollicitatieprocedure
Solliciteer eenvoudig via onderstaand sollicitatieformulier of bel voor vragen naar . THS zal een eerste selectie van kandidaten maken en deze vervolgens uitnodigen voor een kennismakingsgesprek om te kijken of je binnen het THS-team past.


OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.


THS B.V. steunt:Functie:medewerker putcoater
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T.H.S. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Medewerker Putcoater T.H.S. 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures