Vacature Magazijnmedewerker vakantiekracht

Magazijnmedewerker vakantiekracht in Leiden

Een uitdagende, actieve en afwisselende baan in het magazijn. Ben jij 3 maanden per direct beschikbaar? Kom in de vakantie dit team versterken!

De magazijnchef draait voor jou de orderpickbonnen uit. Met de elektrische pompwagen ga je de orders verzamelen. De orders bestaan uit dranken en droge voedingswaren die naar de 40 vestigingen van jouw nieuwe werkgever in Nederland worden gebracht. Zo ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het goede verloop van deze horecagigant en de hoge service die zij leveren. Als je de order hebt gepickt, seal je de producten met behulp van de sealmachine in en plak je er een sticker op met de naam van de locatie. Dan kan het product worden meegenomen door de vrachtwagen.

Omdat het in de vakantieperiode extra druk is en jouw toekomstige collega's ook op vakantie willen, zoeken we de komende weken tijdelijke versterking, eventueel bij goed presteren kans op langere tijd! Bij jouw werkzaamheden horen verschillende fysieke logistieke werkzaamheden. Jij vindt het leuk om de komende 3 maanden lekker aan de slag te gaan! Je werkt van 06:00/7.00 tot 15:00/16.00 uur. In totaal werk je 40 uur per week.

Jouw nieuwe werkgever heeft een opgeruimd en netjes distributiecentrum waarbij je samen met 12 collega's de klus klaart.  

  • Je hoeft geen ervaring te hebben met het rijden op de elektrische pompwagen maar wel zelfstandig kunnen werken
  • Je kan Nederlands lezen (ivm de orders) en Engels en Nederlands spreken (met collega's)
  • Je bent fysiek in orde bent aangezien je regelmatig en op tempo moet tillen
  • Wij bieden je een mooie tijdelijke functie met bij goed presteren kans op een langere/vaste aanstelling
  • Een schone werkomgeving 
  • Exclusieve kortingen
  • Een prettige werksfeer
  • Een hecht team met veel vrijheid


Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2300 – 2300
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Leiden via leiden@luba.nl of 31715140341. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/magazijn-logistiek/magazijnmedewerker-vakantiekracht-in-voorschoten.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures teylingen
  2. Magazijnmedewerker vakantiekracht Luba Uitzendbureau Leiden 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures