Vacature Invalkracht

Invalkracht in Kaag

Invalkracht | meerdere scholen Kaag en Braassem West

Zo snel mogelijk │uren per week kunnen verschillen

Wat ga je doen?
Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende rol als invalkracht voor meerdere scholen in Kaag en Braassem West? SSBA zoekt een enthousiaste leerkracht die voor verschillende groepen door heel Kaag en Braassem West wil lesgeven. Je hebt een passie voor lesgeven aan diverse doelgroepen en wilt je expertise inzetten om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze scholen. Bovendien krijg je bij ons de kans om je te specialiseren in specifieke onderwerpen via trainingen en opleidingen. Sluit je aan bij ons gezellige team!

Over SSBA:
Wij zijn Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade (SSBA) en wij beheren vijf basisscholen in Kaag en Braassem West, die een breed scala aan onderwijsmogelijkheden aanbieden. Deze scholen zijn: RKBS De Klimboom , RKBS De Kinderbrug , RKBS De Roelevaer , RKBS De Kiem en OBS Elckerlyc .

Onze gedeelde visie is dat elk kind unieke capaciteiten bezit en gestimuleerd moet worden om het beste uit zichzelf te halen. Dit bereiken we met toegewijde leerkrachten die zich inzetten voor hun vak, expertise hebben en aandacht hebben voor elke leerling. Onze scholen verschillen in lesmethoden, groepssamenstelling en levensbeschouwing.

Wij werken samen op drie fronten aan de verbetering, professionalisering en kwaliteit van de scholen, docenten en het onderwijs. Deze fronten zijn:

 • Kwaliteit en onderwijsontwikkeling: Wij stellen kwaliteitsnormen vast en stimuleren scholen om voortdurend te innoveren in hun onderwijspraktijk door kennis en middelen beschikbaar te stellen.
 • Goed werkgeverschap: Wij bevorderen de professionele ontwikkeling van het onderwijspersoneel en hun samenwerking, en bieden ondersteuning aan schooldirecteuren bij het effectief aansturen en begeleiden van hun teams.
 • Organisatorische ondersteuning: Tot slot beheren wij de financiële en personele administratie van de scholen, ICT-middelen en schoolgebouwen, inclusief investeringsplannen.
  Kortom, wij zijn de drijvende kracht achter het basisonderwijs in Kaag en Braassem West, met als doel bewaken, verbinden, stimuleren, faciliteren en organiseren.

Wat bieden wij?
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kom je te werken in een ontzettend fijne omgeving. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. We bieden ook:

 • Salaris is comform CAO PO schaal LB;
 • Een fietsplan;
 • Sportschoolabonnement volgens de cafetariaregeling;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling in spelend leren en onderzoekend leren;
 • Werken in nieuwe panden met uitgebreide faciliteiten;
 • Een enthousiast team dat altijd voor elkaar klaarstaat;
 • De allerleukste kinderen om les aan te geven;
 • Regelmatig leuke uitjes met de allerleukste collega's.

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds enthousiast? Super! Stuur dan je cv en motivatiebrief naar , t.a.v. . Bel dan gerust naar voor meer informatie. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

SSBA is het kloppend hart achter het basisonderwijs in Kaag en Braassem West.
SSBA bewaakt, verbindt, stimuleert, faciliteert en organiseert.Functie:invalkracht
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Invalkracht Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures