Vacature Interieur Stylist

Interieur Stylist in Leiden

LTV De Merenwijk

  • LTV De MerenwijkLTV De Merenwijk

Vrijwilliger - Interieur stylist gezocht

19 november 2023


Zoals u al weet krijgen we nieuwe gravelbanen, de nieuwste van Leiden en verre omstreken. We zijn druk bezig met een nieuwe website, we zoeken nieuwe leden, we willen nieuwe clubkleding aanbieden, we zoeken ook nieuwe sponsoren.

Met alle nieuwe ontwikkelingen willen we ook graag het clubhuis aan de binnenkant een nieuwe uitstraling geven. Nu hebben we niet heel veel te besteden, dus een maatwerkoplossing van een betaalde binnenhuisarchitect is niet zo'n goed idee. We zijn een vereniging, we doen het vooral samen!

Daarom zoeken wij een deskundig clublid die onze vereniging vrijwilig wil helpen met de juiste adviezen. Wij willen heel graag samen kijken wat een haalbare en betaalbare verbetering zou kunnen zijn.

Ben jij of ken jij die persoon? Laat het ons weten!

Met sportieve groet,

LTV de MerenwijkFunctie:interieur stylist
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leidse Tennisvereniging De Merenwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Interieur Stylist Leidse Tennisvereniging De Merenwijk 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures