Vacature Inpakker

Inpakker in Sassenheim

Inpakker - fulltime (2-ploegendienst: 32 - 40 uur)

We zijn gespecialiseerd in de productie van etiketten, verpakkingen en promotiematerialen voor botanische gewassen. We hebben een reputatie op het gebied van kwaliteit en werken daar dagelijks aan met onze 100 medewerkers. We zijn met recht trots op ons moderne en sociale bedrijf en bieden onze medewerkers prima arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

De werkzaamheden betreffen het losmaken en of inpakken van het product, zoals bloemkaarten, steeketiketten, cappers en overige werkzaamheden op de afdeling.

Functie eisen
Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een flexibele instelling zijn vereisten. Instelling en motivatie zijn belangrijker dan diploma's.

Werktijden
De werktijden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag in 2-ploegendienst. De ene week van 06:00 - 14:00 uur (5 dagen) en de andere week van 13:45 - 21:45 uur (4 dagen, vrijdag vrij).

Solliciteren
Spreekt bovengenoemde functie je aan, dan ontvangen wij graag je motivatie + C.V.
Dat kan per e-mail gericht aan: of per post aan:

Elburg-Smit B.V.
t.a.v. Mariëlle ter Laak
Wasbeekerlaan 12
2171 AE SassenheimFunctie:inpakker
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Elburg-Smit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Inpakker Elburg-Smit 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures