Vacature Horeca-vrijwilligers

Horeca-vrijwilligers in Oegstgeest

Horeca-vrijwilligers

  • Vereniging
  • »
  • Vrijwilligers
  • »
  • Vacatures
  • »
  • Horeca-vrijwilligers

Kom helpen om van het clubgebouw dé ontmoetingsplek van ASC te maken!


heeft als doel om het clubgebouw van ASC dé plek te laten worden om elkaar te ontmoeten. Dit betekent dat de bar ook vaker open en bemenst moet zijn. Ook heeft hij veel nieuwe plannen en initiatieven, onder andere om maaltijden te gaan serveren in ons mooie clubhuis. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er extra vrijwilligers nodig voor de bardiensten en keuken.

Bardiensten op zaterdag of zondag
Ben je iemand die het leuk vindt om een biertje te tappen? Of tover jij met een hete kop koffie of een koude limonade een lach op het gezicht van kleine en grote voetballers? Dan past deze vrijwilligersfunctie bij jou. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag of zondag willen helpen. Een bardienst duurt 2 uurtjes, en je wordt maximaal één keer maand ingeroosterd. En uiteraard kan er geruild worden indien een dienst niet past in je agenda.

Hulp bij maken van barrooster
Voor het inplannen van alle vrijwilligers zoekt Marcus hulp. Ben je handig met Excel? Kan je goed plannen en ben je makkelijk in het leggen van contact. Dan zoeken we jou. Neem contact op met Marcus om meer te weten te komen over deze vrijwilligersfunctie.

Ondersteuning in de keuken
De komende tijd wordt onderzocht of het mogelijk is om op sommige trainingsavonden maaltijden aan te bieden. Om dat voor elkaar te krijgen zoeken we ouders, verzorgers, opa's, oma's - iedereen die de handen uit de mouwen kan steken - om de bar te runnen en/of te assisteren in de keuken. Heb jij op een doordeweekse dag de mogelijkheid om van 17 uur tot 20 uur te helpen? Laat het weten!

Wil je eerst iets meer weten over deze vrijwilligersfuncties, neem contact op met , vaak te vinden achter der bar, of mail naar .Functie:vrijwilliger horeca
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:17 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportvereniging Ajax Sportman Combinatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Horeca-vrijwilligers Sportvereniging Ajax Sportman Combinatie 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures