Vacature Flex MVG / EMB Begeleider Gehandicaptenzorg

Flex MVG / EMB Begeleider Gehandicaptenzorg in Noordwijk Zh

Flex MVG / EMB Begeleider Gehandicaptenzorg

Kom je morgen weer? En overmorgen ook? Gaan we dan weer samen boodschappen doen? Zie jij wat ik nodig heb en bied jij mij een warm thuis?

Je kunt reageren t/m 31-12-2023

Contact opnemen

Waar ga je werken?

"Mooi werk" in de gehandicaptenzorg past heel goed bij jou. En het liefst bepaal je zelf wanneer je werkt. Want dat betekent dat je daarnaast volop tijd en aandacht hebt voor je gezin, of je studie en voor al die andere leuke dingen waar jij je mee bezighoudt. Vrijheid en afwisseling, dat is wat je zoekt! En dat hebben we voor jou in huis.

Je bent misschien al wel bekend met 's Heeren Loo, of je hebt van "Willem van den Bergh woonzorgpark" gehoord, omdat je iemand kent die bij ons woont of werkt. We hebben veel sfeervolle huizen binnen ons mooie woonzorgpark, fantastisch gelegen tegen de duinen van Noordwijk. Je kunt daarnaast ook gaan werken in een gezellige woning in bijvoorbeeld Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Voorhout, Sassenheim of Hillegom. Jij mag het zeggen!

We hebben diensten op alle mogelijke momenten. Wil je alleen in de ochtendspits meedraaien? Prima! Of juist liever de avonden, kan ook. Of heb je maar 1 of 2 vaste dagen in de week waarop je wilt inspringen: welkom! Nachtdiensten en slaapdiensten hoef je niet te draaien, maar het kan natuurlijk wel. Jij geeft aan wanneer je wilt werken en hoeveel en zo maak je zelf jouw rooster. Hoe fijn is dat! Niet voor niets is ons motto: #mooiwerk.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wie ga je helpen?

Het leuke is dat er bij ons zoveel verschillende mensen met een beperking wonen, dat je enorm veel kunt leren en variëren. Ideaal als je nog niet precies weet wat bij jou past. Of juist als je houdt van afwisseling. En ben jij die rot in het vak die echt puur met de bewoners bezig wil zijn, zonder al die administratieve taken? Ook dan zit je bij ons goed.
Meestal werk je op 2 tot 5 vaste locaties. Dat mag ook meer of minder zijn. Natuurlijk kun je je voorkeur aangeven: werk je graag met cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag? Of juist met cliënten die een ernstige of meervoudige beperking hebben? De rode draad is: je werkt vanuit je hart. Alles draait voor jou om het welzijn van jouw cliënten!

Jij wilt van waarde zijn voor mensen met een beperking. Maar dan wel op de dagen die jou goed uitkomen. De intermediairs van het Flexbureau van 's Heeren Loo gaan graag met jou in gesprek om samen te bekijken wat bij jouw wensen past.

Hoe ga je helpen?

Een collega Flex begeleider vertelt het je:" Ik ben op vier locaties aan het werk en ik krijg er binnenkort nog een locatie bij. Mijn keuze is om niet op al te veel locaties te werken, maar als ik dat wel zou willen dan kan dat ook. Ik werk nu vooral in de begeleiding en heb het super naar mijn zin. De woningen zijn divers en ik ervaar genoeg variatie in mijn werk, dat is iets wat ik als flexer heel belangrijk vind. Naast dat ik het ontzettend naar mijn zin heb, is er ook ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik heb ondertussen diverse cursussen gevolgd: van autisme tot werken met de driehoekskunde. Dat is dus niet alleen weggelegd voor de vaste collega's.

Dit bieden wij

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2013 euro en 3432 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze . Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met () op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:flex begeleider gehandicaptenzorg
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2013 – 3432
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Flex MVG / EMB Begeleider Gehandicaptenzorg ’s Heeren Loo Zorggroep 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures