Vacature Financieel medewerker

Financieel medewerker in Noordwijk Zh

Als financieel medewerker kom jij terecht in een leuke organisatie waar jij je voornamelijk bezig houdt met cijfers. Jouw dag begint met je mail en het op orde brengen van zaken. Wat heeft voorrang en wat moet er aan het einde van de maand gedaan worden? Je ondersteunt de contractadministratie, je verwerkt declaraties van collega’s én bent het aanspreekpunt voor leveranciers en klanten. Een diverse rol waar jij een belangrijke rol speelt binnen een groot deel van de organisatie. Een enthousiaste, cijfermatige duizendpoot die kijkt naar het eindresultaat, dat ben jij!

Hoe ziet jouw dag er verder uit?

  • Je houdt de debiteuren- en crediteurenadministratie bij via Exact Online, want dat is de basis;
  • Je boekt inkomende en uitgaande facturen in en draagt zorg bij een tijdige betaling;
  • Je controleert loonmutaties en doet bestellingen op aanvraag van collega’s.

Je bent iemand die gestructureerd werkt en bent analytisch ingesteld. Je komt samen te werken in een team van 2 met jouw directe collega van Finance en COO, maar ook heb je veel contact en overleg met HR, Sales en Marketing. Daarnaast voorzie jij het management van prognoses en budgetten, dit doe je samen met de accountant. Maar jij bent de enige binnen het financiële team en staat daardoor stevig in je schoenen.

Dit betreft een parttime functie tussen de 24 en 32 uur per week.Functie:Financieel medewerker, Medewerker Crediteurenadministratie
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Financieel medewerker Olympia 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures