Vacature Eerste Autotechnicus

Eerste Autotechnicus in Noordwijk Zh

Eerste Autotechnicus in Noordwijk

 • Noordwijk
 • Techniek & Service
 • Senior
 • MBO
 • 40 uur

Heb je vragen?

Hoi, ik ben , Servicemanager bij Louwman Group. Neem contact met mij op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw rol

Ben jij een gedreven autotechnicus met passie voor Toyota? Bij Louwman in Noordwijk krijg je de kans om je skills te laten schitteren en de uitdaging aan te gaan!

Wat ga je doen?
Als eerste automonteur bij Toyota Louwman in Noordwijk ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van Toyota voertuigen. Je zorgt voor vakkundige diagnoses en voert met precisie reparaties uit. Daarnaast draag je bij aan het waarborgen van de hoogste servicekwaliteit en klanttevredenheid. Je werkt met geavanceerde technologie en het beste gereedschap. Bovendien houdt jij je kennis up-to-date door middel van trainingen. Samen met ons team werk je aan het blijvende succes van Toyota en zorg je dat onze klanten veilig en tevreden de weg op gaan.

Wat kun je van ons verwachten?

 • we volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie. ADV kan je opnemen in tijd of laten uitbetalen;
 • diverse gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan;
 • ontwikkelmogelijkheden door trainingen, opleidingen en doorgroeikansen;
 • verschillende merken als Toyota, McLaren, Mercedes-Benz, Peugeot en Maserati te ontdekken tijdens je Louwman carrière.

Wil jij als Eerste Autotechnicus meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

Werken bij Louwman Dealer Group

Louwman Group behoort tot de grootste dealergroepen van Nederland met meer dan 70 vestigingen. Onder de naam Louwman voeren wij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda en Mitsubishi.

 • Heb je interesse in deze functie? Wat leuk dat je bij ons wilt komen werken! Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met jou op.

 • Kennismaken

  Wij zijn heel benieuwd naar wie jij bent en waar jij naar op zoek bent. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij Louwman leert kennen. Wij hebben vaak aan 1 kennismaking voldoende, waarbij indien nodig een 2e kennismaking plaatsvindt.

 • Aanbieding

  Zijn wij beiden enthousiast na de kennismakingen? Dan ontvang jij van ons een aanbieding om bij Louwman in dienst te komen.

 • Zodra jij akkoord bent met jouw aanbod gaan wij jouw contract in orde maken. Aangezien dit grotendeels digitaal gebeurt, ontvang jij binnen 5 werkdagen jouw contract en mogen wij jou officieel welkom heten bij Louwman!Functie:1e autotechnicus
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Louwman Retail via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Eerste Autotechnicus Louwman Retail 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures