Vacature Controleleider Audit (Regio Leiden)

Controleleider Audit (Regio Leiden) in Warmond

Je hebt de leiding over de controleopdrachten tijdens de uitvoering, evaluatie en rapportage. Op alle fronten draag je bij aan de missie van de opdrachtgever: kwalitatieve financiële audits zonder gedoe. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant, luistert goed en denkt mee. Je snapt waarom een vertrouwensrelatie belangrijk is en adviseert over uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering. Je bent niet gericht op het afvinken van checklists, maar anticipeert en verplaatst je in de situatie en belangen van de klanten. De focus ligt volledig op de risicoanalyse. Signaleer je vragen en/of (verkoop)kansen? Daar weet jij snel en adequaat op in te spelen. En last but not least ben je een inspirerende en enthousiasmerende mentor/coach voor je collega’s van het controleteam.

Jij bent een daadkrachtige expert met ambitie; groei en ontwikkeling zijn voor jou vanzelfsprekend. Je beleeft plezier aan het vak en dat straal je ook uit naar je collega’s. Dankzij je kennis en ervaring, analytische vaardigheden en gestructureerde aanpak krijg je inzicht en overzicht, zelfs bij de meest complexe controles. Op basis van risicoanalyses neem je de klant mee in optimalisatie van de bedrijfsvoering. Professionaliteit en collegialiteit vind je belangrijk, net als een goede werksfeer. Laagdrempelig, open en betrouwbaar zijn kernwoorden die daarbij passen. Dit combineer je met een flinke scheut enthousiasme en werkplezier.Functie:Controleleider Audit (Regio Leiden)
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Headhuntersteam via y.claassen@headhuntersteam.nl of 020-638 27 28. Of bezoek hun website https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/controleleider-audit-regio-leiden-7.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Teylingen
  2. Controleleider Audit (Regio Leiden) Headhuntersteam 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures