Vacature Allround Begeleider Klinisch Herstel

Allround Begeleider Klinisch Herstel in Oegstgeest

GGZ Rivierduinen

Allround begeleider klinisch herstel

Oegstgeest € 2.391 - € 3.787 per maand Klinisch herstel 24-36 uur, begeleiders

Begeleid cliënten naar zelfstandigheid. Geef samen met het team van klinisch herstel in Oegstgeest vorm aan herstelgerichte plannen en krijg de voldoening dat je als allround begeleider echt iets kan betekenen.


Klinisch herstel Oegstgeest bied zorg aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en bijkomende psychosociale problematiek/ middelenafhankelijkheid. Wij ondersteunen cliënten in het herstelproces en zijn als multidisciplinair team continu bezig met ontwikkelen.


De cliënten en je collega's zorgen ervoor dat geen dag als allround begeleider hetzelfde is. Binnen het team is er voldoende ruimte om te groeien voor en met jouw cliënten.


 • Je bent dagelijks bezig met het begeleiden van individuele psychiatrische cliënten en groepen;
 • Je zorgt voor een volledige en goed overdraagbare verslaglegging en rapportage;
 • Ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het maken, het uitvoeren en het plannen van het herstel- en begeleidingsplannen;
 • Onderhoud je contact met de familie en diens naasten en je hebt wekelijks herstelgerichte begeleidingscontacten;
 • Help je de afdeling verder te ontwikkelen en draag je bij aan de uitvoering van het teamplan;

Wie ben jij?

Als allround begeleider ben je stressbestendig, initiatiefrijk en enthousiast om mee te denken over zorginhoudelijke ontwikkelingen. Van nature ben je nieuwsgierig en ben je in staat om je in te leven en tegelijkertijd te relativeren.


Hoe ziet jouw team eruit?

Ons team bestaat uit verschillende disciplines die met elkaar de behandeling en begeleiding van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening vormgeven. Wij ondersteunen cliënten in hun herstelproces, zodat zij hun doelen kunnen bereiken en naar tevredenheid kunnen functioneren op de verschillende levensdomeinen. Na Klinisch Herstel Oegstgeest stromen cliënten door naar ambulante GGZ. Een passende woonvorm vinden is voor veel van onze cliënten het perspectief. Komende jaren willen we ons vanuit onze herstelgerichte visie verder ontwikkelen door gebruik van het ART-model. We zijn een gevarieerd en dynamisch team en we kunnen het goed met elkaar vinden. We zijn collegiaal, energiek, willen de beste zorg voor onze cliënten.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.391 ,- en € 3.787 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van de bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .
Functie:begeleider klinisch herstel
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2391 – 2391
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Allround Begeleider Klinisch Herstel Leapfrog 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures