Vacature Allround Begeleider Kliniek

Allround Begeleider Kliniek in Oegstgeest

GGZ Rivierduinen

Allround begeleider kliniek neuropsychiatrie

Oegstgeest € 2.391 - € 3.787 per maand Klinisch herstel neuropsychiatrie 24-36 uur, begeleiders

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Kom werken als allround begeleider bij ons specialistisch centrum op gebied van neuropsychiatrie in Oegstgeest. Werk samen met een bevlogen team mee aan de doorontwikkeling tot hét expertisecentrum voor neuropsychiatrie.


Als begeleider ben je werkzaam in de kliniek van de afdeling Neuropsychiatrie in Oegstgeest. Samen met een multidisciplinair team geef je vorm en uitvoering aan de behandeling van cliënten met niet aangeboren hersenletsel en psychiatrische (gedrags-)problemen.

Dit doe je door;

 • Begeleiding te geven aan onze cliënten;
 • Deel te nemen en bij te dragen aan multidisciplinaire overleggen;
 • Persoonlijk begeleider te zijn van een aantal cliënten. Daarmee ben jij de eerste aanspreekpunt van en voor die cliënt en zijn/haar naasten;
 • Begeleiding en coaching te geven aan leerlingen en stagiaires. Onze afdeling is ontwikkelingsgericht en is een leer/werkafdeling;
 • Werken van onregelmatige diensten.

Wie ben jij?


Om de functie van begeleider goed uit te kunnen voeren denk je graag mee met de doorontwikkeling van onze afdeling. Je bent open en transparant en klaart graag samen met je collega's de klus.


Verder beschik je over:

Waar ga je werken?

De afdeling Neuropsychiatrie is onderdeel van GGZ Rivierduinen, en is een voorziening voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) in combinatie met psychiatrische problematiek waarvoor gespecialiseerde herstel ondersteunende zorg gegeven wordt. Wij bieden zorg op klinische- en poliklinische basis die gericht is op specialistische behandeling, begeleiding en diagnostiek binnen een multidisciplinair team.

De afdeling Neuropsychiatrie is zich aan het door ontwikkelen tot hét expertisecentrum voor neuropsychiatrie. Samen met een optimistisch en bevlogen team zijn we bezig met het ontwikkelen van ons meerjarenplan. Daarnaast staan we niet stil en verbreden we momenteel ons behandelaanbod zodat deze beter past bij de zorgvraag.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.391 ,- en € 3.787 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met of stuur een mail naar


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:begeleider kliniek
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2391 – 3787
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Teylingenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de teylingenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Teylingen
 2. Allround Begeleider Kliniek Leapfrog 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures